Samenwerking

Therapeutenhuis Arnhem

www.therapeutenhuis.nl 
Mijn praktijk is gevestigd in het Therapeutenhuis in Arnhem, waar ik een ruimte deel met Integratief kinder- en jongerentherapeut Grace Meurkes. In het Therapeutenhuis kunnen kinderen, jongeren en volwassen terecht met psychische/psychosociale problemen gericht op persoonlijke groei en levensgeluk. Wij werken holistisch (kijkend naar de mens als geheel) en maken therapie voor jou op maat. Er zijn verschillende therapievormen zoals integratieve therapie, relatietherapie, psychotherapie (BIG), haptotherapie, traumatherapie (EMDR), psycholoog (BIG) en nog meer. Indien de behandeling dit behoeft, wordt er samengewerkt. 

 

Locatie Velp
www.kinderpraktijkik.nl

Sinds 2019 is mijn praktijk tevens gevestigd in Velp. Waar ik de ruimte deel met Integratief kinder- en jongerentherapeut Marieke van Veldhuijsen. Op deze locatie kunnen zowel kinderen als jongeren terecht! Ook hier geldt; indien de behandeling dit behoeft, wordt er samengewerkt.


KJRA: Kinder- en Jeugdpraktijken Regio Arnhem
www.kjra.nl

De Geluksfabriek is aangesloten bij het KJRA: Kinder- en Jeugdpraktijken Regio Arnhem. Dit is een samenwerkingsverband van diverse soorten kinder- en jeugdtherapeuten in Arnhem en omstreken. Het KJRA staat voor: geen (of korte) wachtlijsten, kleinschalige vorm van hulpverlening, korte lijnen met alle betrokkenen, persoonlijke benadering, vraaggerichte aanpak en een vaste behandelaar. Alle leden hebben een gedegen opleiding gevolgd en zijn lid van een beroepsvereniging. Op deze manier wordt de kwaliteit van zorg gewaarborgd. Het KJRA is het centrale aanspreekpunt voor de gemeente Arnhem.

 

Integrative kindergeneeskundig netwerk

www.rijnstate.nl
Sinds 2018 ben ik aangesloten bij het netwerk 'integrative medicine van de kindergeneeskunde Rijnstate'. Een netwerk waarin gemakkelijk naar elkaar verwezen wordt. In het verwijscircuit staan de zorgverleners en organisaties die de aanvullende behandeling en begeleiding bieden. Deze behandelingen kunnen gegeven worden naast de ziekenhuisbehandeling om bij te dragen aan vermindering van angst, stress en pijn, het verlichten van klachten en/of het verbeteren van de kwaliteit van leven.