Moeder van Maud: "De integratieve kindertherapie heeft ons meer rust in het gezin opgeleverd. Daarnaast passen we nu een andere benadering toe en zijn we school en de BSO meer gaan betrekken bij een wenselijke benadering voor onze dochter. Hartelijk bedankt voor de serieuze aanpak! Je bent erg vriendelijk, open en doortastend geweest wat ons goed heeft geholpen."


Moeder van Fiene: "Daphne heeft haar de ruimte gegeven om te praten en na te denken over haarzelf in relatie tot de ander. Daardoor heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen waar wij heel blij mee zijn!"


Moeder van Senne: "Senne wilde graag naar je toe. Hij reageerde op de sessies blij en enthousiast en kon niet wachten tot de volgende keer. We zouden je zeker aanbevelen. Bedankt voor de fijne samenwerking!"


Moeder van Freek: "Freek ging altijd graag naar je toe en wij hebben het ook als zeer prettig ervaren. Hij vond het jammer dat hij niet meer hoefde. Bedankt voor de tips en handvatten die we hebben gekregen. En alle energie die je in Freek en ons hebt gestoken."


Moeder van Sem: "Daphne heeft mij als moeder naar mezelf laten kijken en me enorm geholpen hoe ik weer contact met mijn zoontje kon maken in een periode dat dat mijzelf niet lukte. Ik ervaar weer rust en (zelf)vertrouwen in mijn moeder-zijn. De sessies voor mijn zoon waren fantastisch voor hem en een grote steun voor ons als ouders."


Moeder van Tijn en Ivo (brusjes): "Door het speelcontact wat Daphne met mijn kinderen had, zag ik hoe leuk mijn kinderen kunnen spelen. Ik heb zelf meer momenten gecreëerd waarin ik vol plezier, bewust aandacht en energie aan mijn kinderen geef. Bedankt voor dit inzicht.''


 Vader van Luuk: "Ons kind heeft het jammer gevonden dat de doelstelling is bereikt. Hij mist de speelse wijze waarop Daphne met hem heeft gewerkt. Wat dat betreft had hij dit graag langer willen laten duren. Wanneer het kind hier zo over denkt, denk ik dat je als therapeut een groot succes hebt bereikt."


Leerkracht Aaron: "Ik zou Daphne absoluut aanbevelen. Aaron heeft erg veel profijt gehad bij de sessies het gaat nu veel beter met hem. Dat zou ik andere leerlingen ook gunnen."


Moeder Saar: "Daphne straalt veel rust uit, neemt de tijd om af te stemmen op ouders en kind. En volgens onze dochter kan ze 'heel erg goed spelen voor een groot mens', zoals na de eerste keer vol verbazing vertelde. De problemen zijn niet direct helemaal over (is ook niet te verwachten), maar onze dochter heeft nu meer regie over haar energie en haar eigen gedrag richting pesters."